Personal training

Personal training

Nieuw bij Fitnessclub Sportiom: PERSONAL TRAINING

Personal Training is er voor iedereen die wil afslanken, een betere conditie wil hebben, een gespierder lichaam wil krijgen of die een bepaald persoonlijk doel wil halen.

Je krijgt persoonlijk advies en een op maat gemaakt trainingsprogramma afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ieder lichaam is anders, daarom is het personal. Je Personal Trainer is niet alleen je trainer, maar ook je coach, en motivator. Dus wil jij resultaat behalen dan is een personal training een hele goede investering in je gezondheid!

Jady en Joost bieden binnen Sportiom diverse Personal Training pakketten aan. De pakketten zijn individueel of op basis van 2 personen af te nemen. Joost geeft vanaf 1 maart personal training en Jady vanaf 1 april. Wil je meer informatie? Neem dan direct contact op met een van onze trainers:

jady.jpg

Jady:
06-43955817
vitaladvance@outlook.com

joost.jpg

Joost:
06-30423464
joostjilesenpt@gmail.com
Instagram: @joostjiles

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.