Fitness

Met plezier resultaat behalen

Bij Fitnessclub Sportiom kun je fitnessen op jouw manier door verschillende groepslessen te volgen of te sporten met de meest moderne fitnessapparatuur met of zonder hulp van een coach. Wij helpen je graag om fit te worden of te blijven op een manier die bij jou past. Daarom bieden we voor iedereen wat wils! Wij zijn niet voor niets de meest uitgebreide fitnessclub van Brabant.

Wij bieden twee programma's aan:

Fit programma. Met dit programma maak je onbeperkt gebruik van de fitnessactiviteiten & groepslessen. Als extra mag je een van de volgende Upgrades kiezen: Wellness, Racketsporten, Aquasporten of Aquafun. Het tarief is afhankelijk van de duur van de gekozen contractperiode. Kom snel langs of maak een afspraak voor een rondleiding/proefles en uitleg programma via 073-6464670.

Premium programma. Met dit programma maak je onbeperkt gebruik van de fitnessactiviteiten & groepslessen & EGYM. Als extra mag je gebruik maken van alle Upgrades: Wellness, Racketsporten, Aquasporten en Aquafun. Het tarief is afhankelijk van de duur van de gekozen contractperiode. Kom snel langs of maak een afspraak voor een rondleiding/proefles en uitleg programma via 073-6464670.

Voor een volledig aanbod van onze fitness activiteiten klik je hieronder.

Vraag een gratis dagpas aan

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.