Binnen

Virtual cycling

Virtueel fietsen op muziek

Virtual cycling is een groepsles waarin indoor cycling een extra dimensie krijgt. Op een groot videoscherm zijn je vorderingen te volgen op mooie routes op locaties over de gehele wereld.

Verschillende routes zijn op een realistische manier op video vastgelegd. Hierdoor lijkt het net alsof je zelf daadwerkelijk op die plek aan het fietsen bent. Je prestatie wordt naar een hoger niveau getild door muziek die is afgestemd op de videobeelden. Tijdens de les krijg je instructies van een virtuele instructeur en kun je op elk moment van de les het aanbevolen hartslagpercentage, de resterende tijd en het ‘power level’ aflezen.

Praktische informatie

Lesduur: 60 minuten.

Opzet: Op een speciale fiets werk je een stevige workout af, terwijl je virtueel routes over de hele wereld aflegt. Gevarieerde muziek en een virtuele instructeur drijven je tot het uiterste.

Wat heb je nodig?

  • Sportkleding
  • Bidon
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.