Gratis dagpas aanvragen

Gratis dagpas aanvragen

Wij helpen je om fit te worden.

Wil jij onze vernieuwde Fitnessclub zien of uitproberen? Vraag dan nu via onderstaand formulier een gratis dagpas aan en maak gebruik van onze verschillende activiteiten en faciliteiten.

Bij Fitnessclub Sportiom kun je fitnessen op jouw manier door verschillende groepslessen te volgen of te sporten met de meest moderne fitnessapparatuur met of zonder hulp van een coach. Wij helpen je om fit te worden of te blijven op een manier die bij jou past. En heb je genoeg gefietst, bewogen op muziek of aan krachttraining gedaan? Kom dan even lekker tot jezelf in de wellnessruimte van Fitnessclub Sportiom.

Daarom bieden we voor iedereen wat wils! Vraag nu je gratis dagpas aan en ontdekt waarom wij de meest uitgebreide fitnessclub van Brabant zijn.

Voorwaarden gratis dagpas:

  • Iedereen is vrij om deel te nemen – mits je geen lid bent van Fitnessclub Sportiom.
  • Fitnessclub Sportiom neemt contact met je op.
  • Je wordt uitgenodigd voor een afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak GRATIS gebruik te maken van onze fitnessclub.
  • Je kunt maximaal 1 gratis dagpas per jaar aanvragen.
  • Toegang tot onze fitnessclub is mogelijk vanaf 18 jaar.

Vraag een gratis dagpas aan

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.