EGYM (nieuw)

Het meest innovatieve trainingsconcept

RJ21-6-SF-SI-08993.jpg

EGYM staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? EGYM is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met EGYM ideaal!

EGYM is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Via de EGYM Trainer App worden alle trainingsresultaten realtime opgeslagen en heb je altijd inzicht in je resultaten. De EGYM-coach bespreekt op basis van jouw doelstelling het trainingsschema en legt de oefeningen uit zodat je met de juiste oefeningen en technieken aan de slag gaat. Je hebt regelmatig contact met jouw coach zodat er ruimte is voor vragen, het aanpassen van het trainingsschema en het leren van nieuwe oefeningen.

De Voordelen van EGYM:

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband;
  • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in jouw trainingsresultaat;
  • Spiertraining geschikt voor iedereen! Makkelijker, leuker én motiverender.

Vraag een gratis dagpas aan

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.