Trainingschema via de eGym app

Trainingschema via de eGym app

Download alvast de eGym app

Zoals eerder aangekondigd, hebben we afscheid moeten nemen van het Fitlinxx systeem (de kastjes op de apparaten). Hiervoor in de plaats bieden we trainingsschema’s aan via de eGym app. Deze app is voor alle leden gratis toegankelijk.

Ter voorbereiding op het moment dat Fitnessclub Sportiom weer open mag, willen wij je vragen om ons je goedkeuring te geven voor het aanmaken van een eGym account.
Vul hiervoor onderstaand formulier in en druk op versturen zodat je dadelijk snel kan starten.

Na het invullen ontvang je per mail een bevestiging van goedkeuren. Binnen 7 dagen ontvang je vanuit eGym een e-mail met de inloggegevens.
Download de eGym App in de Google Play Store of App Store en vul de door jouw ontvangen inloggegevens in. De app is te herkennen aan het symbool zoals hier afgebeeld.
Mocht je na 7 dagen nog geen inloggegevens van eGym hebben ontvangen, kun je met ons contact opnemen middels e-mailadres fitnessreceptie.sportiom@sportfondsen.nl

ContactCTA_INTERNATIONAL_desktop_2X.gif


Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.